Iedereen kent het wel, de huid is niet meer glad zoals vroeger, maar er komen knobbels en putjes in. Dit wordt cellulite genoemd. Je kan er veel over lezen, maar zelden hoe je dit kan voorkomen of bestrijden. Uiteraard zijn we bij Beautiful Identity goed op de hoogte en naast het behandelen van uw huid geven we graag nog 6 praktische tips om weer een mooie en gezonde huid te krijgen. Je kan met deze tips makkelijk en gratis je huid mooi, gezond en jong houden. Succes!

Tip 1: Goed zweten
Door veel te zweten zorg je ervoor dat afvalstoffen die in je lichaam en huid zitten, er weer uitkomen. Daarnaast zorgt het voor een goede bloedcirculatie.
Tip 2: drink water en eet gezond
Meestal ontstaat cellulite door een slechte voeding. Het is daarom van groot belang goed te letten op wat je eet, maar ook op wat je drinkt. Zorg ervoor dat je genoeg vitaminen en mineralen binnenkrijgt en drink daarbij veel water.
Tip 3: douche niet warm, maar koud
Door de koude douche trekken bloedvaten en spieren zich samen, waardoor de huid een mooie kleur krijgt en ook nog super strak wordt. Koud douchen geeft niet gelijk resultaat. Je moet een maand lang elke dag koud douchen voor het gewenste effect. Maar als het resultaat er uiteindelijk is, zul je niet teleurgesteld zijn.
Tip 4: genoeg bewegen
Overgewicht kan cellulite niet veroorzaken, maar het kan het wel verergeren. Ga dus veel trainen en zorg er daarbij voor dat je cardio en krachttraining afwisselt.
Tip 5: scrub je gek
Door te scrubben verwijder je dode huidcellen en bevorder je de bloedcirculatie. Om de afvoer van afvalstoffen op gang te brengen, moet je een cirkelvormige beweging maken bij het scrubben. Hoe meer je scrubt, hoe beter, maar het helpt al om het een paar keer per week te doen.
Tip 6: de Tripolar Methode
De Tripolar Methode is een behandeling die cellulite bestrijdt. Dit wordt gedaan door middel van druk en warmte. Door de warmte wordt er meer collageen aangemaakt en wordt de huid strakker. De druk zorgt ervoor dat vastzittend vet en verdikte bindweefselschotjes worden afgebroken. Deze methode heeft snel een zichtbaar resultaat. De behandeling is geschikt voor armen, benen, billen, buik, heupen en rug.
U kunt de Tripolar Methode nu gratis 10 minuten ondergaan. U hoeft u alleen aan te melden door het registratieformulier hieronder in te vullen. Waarom zou u het niet doen? Er zitten geen risico’s aan, het enige wat kan gebeuren is dat u eindelijk van uw cellulite af bent!

Beautiful Identity Tripolar Treatment

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou op voor een gratis intake. Wij doen een korte intake op basis van enkele korte vragen om te zien of u geschikt bent voor onze behandelingen.

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid