Een al enige jaren bestaande techniek om van het vet rond je buik af te komen is door dit te laten bevriezen. Vet bevriezen wordt ook wel Cryolipolyse genoemd; een naam die ook enige jaren geleden de daarbij behorende behandeling omschreef. Cryolipolyse is een methode om vetcellen in het menselijk lichaam af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. Het gaat hierbij om een wetenschappelijk bewezen methode.
Buikvet bevriezen gaat dan om het selectief verwijderen van vet rond de buik voor welk de methode van Cryolipolyse bijzonder geschikt is. Doordat met een element wordt gewerkt waarmee nauwkeurig de plaats bepaald kan worden waar de behandeling plaatsvindt, kan de effectiviteit bijzonder hoog zijn. Juist door die nauwkeurige plaatsbepaling wordt de behandeling alleen daar ingezet waar deze ook nodig is.

Vet bevriezen gaat niet alleen door middel van de hierboven afgebeelde elementen maar kan ook door middel van platen welke op de plek bevestigd worden waar je vet wil verliezen. Deze methode wordt ook Cryolipolyse genoemd maar verschilt duidelijk van de hiervoor genoemde methode. Waar bij de ene methode sprake is van een omringing van huid, gaat het bij de laatstgenoemde methode meer om een koeling door middel van een element dat de huid niet raakt.

De twee bovengenoemde methodes zijn de meest voorkomende; welke van de twee het beste resultaat geeft zal proefondervindelijk vastgesteld moeten worden. Wel zal daarbij rekening gehouden moeten worden dat het ene lichaam anders kan reageren dan het andere. Uiteraard zal door de respectievelijke gebruikers gesteld worden dat de door hen gebruikte methode de beste is.

Bewerkte eiwitten zoals whey eiwit of caseïne eiwit wordt erg snel opgenomen door het lichaam (ja ook de zogenaamde micellar casein eiwitten met zogenaamde langzame afgifte). Deze snelle vorm van opname door het lichaam kan ervoor zorgen dat je een insulinepiek krijgt die hoger is dan wanneer je de eiwitten uit normale voeding haalt (ja, ook eiwit kan voor de aanmaak van insuline zorgen). Bij de meeste mensen is dit geen probleem, maar voor de mensen die heel gevoelig zijn (insulineresistent) kan het voor problemen zorgen.

Over het algemeen zijn eiwitsupplementen een snelle en gemakkelijke manier om dagelijks aan je eiwitbehoefte te komen. Maar het is altijd mogelijk om aan je eiwitbehoefte te komen door middel van het eten van voeding.

De werking laat ik je nog even zien op deze afbeelding.
Je kunt hier duidelijk zien wat er gebeurt op het moment dat het element geplaatst wordt.

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid