Knobbels en putjes rond de dijen worden vaak cellulites genoemd, maar cellulites is wat anders als cellulite. Cellulites is een bacteriële infectie die onder de huid zit. Ook ziet cellulites er anders uit dan cellulite. Cellulites is ook bobbelig, maar daarbij ook rood en warm. Terwijl cellulite koud aanvoelt.

De vraag is niet, hoe kom je er aan maar, hoe kom je er vanaf

Wat is Cellulite?

Cellulite is eigelijk een chronische ontsteking aan het bindweefsel, een zeer pijnlijke aandoening. Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen, billen, benen en armen ofwel de bekende sinaasappelhuid. Het ontstaan van cellulite gedurende jaren is een ingewikkeld proces, hormonen spelen een belangrijke rol. Bijna alle vrouwen hebben er last van, bij mannen komt het nauwelijks voor.

Oorzaken Cellulite

Wat is Cellulite?

Cellulite is eigelijk een chronische ontsteking aan het bindweefsel, een zeer pijnlijke aandoening. Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen, billen, benen en armen ofwel de bekende sinaasappelhuid. Het ontstaan van cellulite gedurende jaren is een ingewikkeld proces, hormonen spelen een belangrijke rol. Bijna alle vrouwen hebben er last van, bij mannen komt het nauwelijks voor.

Verstopte vetcellen klonteren samen en vormen plakken

Wanneer vetcellen overvol raken door verstoorde bloed en lymfecirculatie, worden de afvalstoffen niet goed of goed genoeg afgevoerd en blijven ze tussen de vetcellen hangen. Het intercellulaire vocht hoopt zich op en wordt vervolgens een slijmerige drab die de vetcellen aan elkaar doet plakken. De vetcellen vormen de bekende knobbeltjes. De vetcellen liggen naast elkaar en vormen een soort druiventrosjes.

Eilandjes van vet

Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid  naar buiten wordt gedrukt. De druiventrosjes worden steeds groter en vormen na enige tijd eilandjes. Naarmate de cellen voller raken, worden ze ook onregelmatiger van aanzien. De bloedvaten en zenuweindjes, gelegen in de middelste en onderste huidlaag worden afgekneld vandaar dat cellulite ook pijnlijk kan aanvoelen.

Verkleving van de huidlagen

We spreken van verklevingen als de opperhuid, lederhuid en onderhuid aan elkaar plakken. De vetlaag, die gelegen is in de onderhuid is dan ook nog eens verkleefd met de spieren. daardoor doet beweging pijn. Die pijn wordt veroorzaakt door zenuwcellen die afgekneld worden. Verklevingen komen voornamelijk voor op de billen, de heupen en dijen.

Bestrijding Cellulite

De succesvolle oplossing van Beautiful Identity tegen cellulite is de Tripolar Intensive Treatment; een innovatieve en zeer effectieve manier om cellulite te bestrijden en u weer een gladde huid te bezorgen. Met de Tripolar Intensive Treatment voelt en ziet u na een of twee behandelingen al resultaat.

Tripolar Intensive Treatment werkt op basis van warmte en druk. De warmte dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt. Door de druk wordt vastzittend vet afgebroken, vocht en afvalstoffen afgevoerd en verdikte bindweefselschotjes afgebroken.

Bestrijding Cellulite

Alle oorzaken van cellulite worden met de Tripolar Intensive Treatment gelijktijdig aangepakt. Tripolar Intensive Treatment zorgt dat uw cellulite zichtbaar verminderd en uw huid strakker en gladder wordt. De behandeling is geschikt voor buik, benen, billen, armen, heupen en rug. Zeg goodbye tegen je cellulite en kies voor de Tripolar Intensive Treatment van Beautiful Identity.

Beautiful Identity Tripolar Treatment

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou op voor een gratis intake. Wij doen een korte intake op basis van enkele korte vragen om te zien of u geschikt bent voor onze behandelingen.

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid