Cryolipolyse behandeling, door Beautiful Identity genoemd: CoolShaping , verwijdert vet door middel van bevriezing. De ijzige kou activeert het natuurlijk afstervingsproces van vetcellen. Na de behandeling verlaten de vetcellen het lichaam via de natuurlijke weg. Omdat u zelf de te behandelen zones kiest, verliest u vet op gerichte plaatsen. De behandeling is veilig, pijnloos en heeft een blijvend resultaat

%

Gemiddeld 22-25% vetverlies

Methode Harvard Medical School
De Cryolipolyse CoolShaping -methode is gebaseerd op inzichten uit wetenschappelijk onderzoek van de Harvard Medical School. Wetenschappers toonden aan dat vetcellen gevoeliger zijn voor bevriezing dan omliggend weefsel.

Uit deze rapportage blijkt:

  • Dat er een vermindering van de onderhuidse vetlaag plaatsvindt volgend op een behandeling met bevriezing
  • Dat de afname van de dikte van de vetlaag gradueel loopt over een periode van drie maanden en dat de behandeling het meest effectief is bij mensen met matige vetophopingen
  • Dat de methode zowel bij mens als dier effectief is
  • Dat er geen noemenswaardige bijkomende klachten zijn waargenomen
  • Dat er een gemiddeld vetverlies optreedt van 22% tot 25%.

Resultaat van de Cryolipolyse behandeling CoolShaping .

Na de behandeling begint het natuurlijk proces haar werk te doen door het afsterven van vetcellen. De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Dit gebeurt door de lever en de nieren, gelijk als dit gebeurt met vet uit voeding. Het beste resultaat wordt gezien na ongeveer 2 tot 4 maanden. omvangverlies tot enkele centimeters wordt gemeten, iets dat uiteraard afhankelijk is van de client. Gerust kunnen we stellen dat een behandeling al snel een kledingmaat kan schelen.

Inschatting aantal behandelingen.

Voor het mooiste en ook beste resultaat wordt veelal gekozen voor 3 behandelingen. Uiteraard hangt een en ander af van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. De Cryolipolyse behandeling CoolShaping is niet bedoeld om gewicht of overgewicht te behandelen..

Beautiful Identity CoolShaping

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou op voor een gratis intake. Wij doen een korte intake op basis van enkele korte vragen om te zien of u geschikt bent voor onze behandelingen.

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid