MyShape Tripolar Treatment

Een innovatieve en zeer effectieve manier om cellulite te bestrijden en een gladde huid te krijgen met een blijvend resultaat

Onderwerpen

De succesvolle oplossing van MyShape tegen cellulite is de Tripolar Intensive Treatment, een innovatieve en zeer effectieve manier om cellulite te bestrijden en weer een gladde huid te krijgen. Met de Tripolar Intensive Treatment voelt en ziet u na een of twee behandelingen al resultaat en dit resultaat is blijvend.

De Tripolar behandeling is helaas geen prettige behandeling. De uitwerking van deze behandeling kan gevoelig zijn en zelf een blauwe plek geven. Gelukkig is het geval dat hoe gevoeliger de behandeling de mooier het herstel zal zijn!

Investeer in uzelf met een Tripolar Intensive behandeling. Hoe groter het te behandelen gebied, hoe groter de investering zal zijn. Wanneer u drie behandelingen neemt, legt u een goede basis voor het gewenste resultaat.

Weekaanbiedingen

Informeer naar onze speciale weekaanbiedingen

MyShape Tripolar Treatment 

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou op voor een gratis intakeWij doen een korte intake op basis van enkele korte vragen om te zien of u geschikt bent voor onze behandelingen.

Tarieven Huidverstrakking

De prijs van deze behandeling is € 325. Let wel: Voorafgaand behandeling wordt er eerst een gratis intake gesprek ingepland. Tijdens dit gesprek wordt er nagekeken of de persoon in kwestie geschikt is voor deze behandeling.

€  325

Investering per behandeling*

1.950

Investering per 3 behandelingen*

Tarieven Cellulite verwijderen & Huidverstrakking

Voorafgaand behandeling wordt er eerst een gratis intake gesprek ingepland. Tijdens dit gesprek wordt er nagekeken of de persoon in kwestie geschikt is voor deze behandeling.

€  175 € 99

Per behandeling*

* Afzonderlijke zones: buik volledig, mannen borsten, dijbenen binnen, Love handles, armen en billen (Prijs is per zone)

De prijzen liggen bij Beautiful Identity aanmerkelijk lager dan die voor een liposuctie. Een groot voordeel is ook dat u zich daarvoor niet hoeft in te spannen. Dat is met het volgen van diëten en sportprogramma’s wel anders. De resultaten van de behandelingen zullen u zeker tevreden stemmen. U verliest zichtbaar vet en zult zich hierdoor stukken beter voelen. Voor de duizenden mensen die al behandeld zijn, is dat de investering zeker waard.

Na 3 behandelingen is het resultaat verbluffend! 
Het scheelt ruim een maat en ook mijn gewicht is een stuk lager, ik kan mijn bikini weer aan!

— Elise De Koning

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid