Doeltreffend en snel

Het team van Beautiful Identity staat klaar om je zonder risico en zonder chirurgische ingreep van die hardnekkige vetrollen af te helpen.

Verwijdert vet door middel van bevriezing. De ijzige kou activeert het natuurlijk afstervingsproces van vetcellen. Na de behandeling verlaten de vetcellen het lichaam via de natuurlijke weg. Omdat u zelf de te behandelen zones kiest, verliest u vet op gerichte plaatsen. De behandeling is veilig en pijnloos.

CoolShaping 2.0

We hebben recent geïnvesteerd in de beste en nieuwe apparatuur om u nog beter te kunnen helpen dan voorheen. Maar niet alleen de apparatuur is up-to-date. Onze vakkundige mensen krijgen maandelijks nieuwe trainingen om je optimaal te kunnen helpen en zijn hierdoor gecertificeerde operators. Deze investering zorgt ervoor dat we dé beste optie in Rotterdam zijn voor CoolShaping want we gebruiken de meest geoptimaliseerde technieken.

Ontdek de kracht van CoolShaping 2.0

  • Zichtbaar resultaat
  • Pijnloos
  • Geen herstel periode
  • Zonder operatie 

Lukt het je maar niet om je vetrolletjes te verliezen?

Je hebt al van alles geprobeerd. Intensief sporten, jezelf uithongeren, het ene na het andere dieet. Wellicht lukt het je tijdelijk om er wat vet af te krijgen, maar het komt er altijd weer aan. Je zoekt iets dat jouw vet elimineert ZONDER dat je jezelf hoeft uit te hongeren en uren in de sportschool moet besteden, dan is een intensieve CoolShaping behandeling zeker iets voor jou! Tijdens een behandeling worden je vetcellen letterlijk bevroren en op een natuurlijke wijze afgevoerd.

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en tijdens de behandeling kan je rustig een tijdschrift lezen, je Facebook updaten of een aflevering van je favoriete serie bekijken. CoolShaping doet al het werk voor je!

Na je behandeling begint je lichaam direct aan het afbreken van je vetcellen en afvoeren van je vet. 

Wetenshap
De Cryolipolyse CoolShaping -methode is gebaseerd op inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Wetenschappers toonden aan dat vetcellen gevoeliger zijn voor bevriezing dan omliggend weefsel.

Uit deze onderzoek blijkt:

  • Dat er een vermindering van de onderhuidse vetlaag plaatsvindt volgend op een behandeling met bevriezing
  • Dat de afname van de dikte van de vetlaag gradueel loopt over een periode van drie maanden en dat de behandeling het meest effectief is bij mensen met matige vetophopingen
  • Dat de methode zowel bij mens als dier effectief is
  • Dat er geen noemenswaardige bijkomende klachten zijn waargenomen
  • Dat er een gemiddeld vetverlies optreedt van 22% tot 25%.

Resultaat van de Cryolipolyse behandeling CoolShaping.

Na de behandeling begint het natuurlijk proces haar werk te doen door het afsterven van vetcellen. De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Dit gebeurt door de lever en de nieren, gelijk als dit gebeurt met vet uit voeding. Het beste resultaat wordt gezien na ongeveer 2 tot 4 maanden. omvangverlies tot enkele centimeters wordt gemeten, iets dat uiteraard afhankelijk is van de client. Gerust kunnen we stellen dat een behandeling al snel een kledingmaat kan schelen.

Inschatting aantal behandelingen.

Voor het mooiste en ook beste resultaat wordt veelal gekozen voor 3 behandelingen. Uiteraard hangt een en ander af van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. De Cryolipolyse behandeling CoolShaping is niet bedoeld om gewicht of overgewicht te behandelen..

Beautiful Identity CoolShaping

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou op voor een gratis intake. Wij doen een korte intake op basis van enkele korte vragen om te zien of u geschikt bent voor onze behandelingen.

Vragen over Beautiful Identity CoolShaping ?

Waarom zijn jullie goedkoper dan anderen?

Wij zijn niet gevestigd in een dure villa met marmeren trappen, bekleed met duur tapijt en een oogverblindende inrichting. Dergelijke onnodige luxe wordt uiteindelijk door u betaald. Wij investeren liever in kwaliteit, daar heeft u als cliënt tenslotte het meeste baat bij. Bij ons doet u absoluut een verantwoorde investering in uw toekomstige figuur op maat.

Hoe snel zie ik resultaat?

Er is een eerste resultaat zichtbaar na ongeveer twee weken. Na ongeveer vier weken wordt het nog duidelijker en na ongeveer zes weken is het resultaat echt zichtbaar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat hangt af van je omvang en het effect wat je wil bereiken. Daarom bepalen we tijdens de intake in goed overleg met jouw een succesvol behandelingsplan. Daardoor heb je vooraf een goed beeld hoeveel behandelingen je nodig hebt en uiteraard de kosten.

Is CoolShaping voor iedereen geschikt?

Ja. CoolShaping is in principe geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en die definitief af wil rekenen met overtollig vet.

Hoeveel vet raak ik kwijt?

De hoeveelheid vet wat je kwijt kunt raken verschilt per persoon. In zijn algemeenheid ligt het rond de 18% en 22%.

Moet ik op dieet na de behandeling?

Nee. De vetcellen die weg zijn, zijn ook echt weg en komen nooit meer terug. Maar het is altijd goed om te bewegen en wat gezonder te eten. Maar de sportschool of extreem op dieet gaan is absoluut niet nodig.

Is CoolShaping blijvend?

Absoluut. Het effect van CoolShaping is blijvend. Je vetcellen vallen uiteen, worden opgeruimd en via het natuurlijke proces afgevoerd. Ze komen dus nooit meer terug.

Kan ik na CoolShaping meteen weer sporten en werken?

Na de behandeling kan je gelijk weer aan het werk of sporten. De meeste clienten ondervinden weinig tot geen last van de behandeling. Uiteraard kan dit per persoon verschillen.

Weekaanbiedingen

Informeer naar onze speciale weekaanbiedingen

Bij Beautiful Identity zijn de behandelingen onderverdeeld in zones.
Er zijn enkelvoudige zones en meervoudige zones. Een enkelvoudige zone is bijvoorbeeld een gedeelte van de buik en voorbeeld van een een meervoudige zijn de gekende lovehandles.

De CoolShaping is dan een dure behandelingen, maar in de meeste gevallen is slechts één behandeling voldoende! LET OP! Wanneer men spreekt over een huidverslapping dan is de CoolShaping zeker niet geschikt!

Tarieven CoolShaping 2.0 Intensive

€  179

Enkelvoudige zone

Extra tijd wordt ingepland voor meten, wegen en eventueel het maken van foto’s

De prijzen liggen bij Beautiful Identity aanmerkelijk lager dan die voor een liposuctie. Een groot voordeel is ook dat u zich daarvoor niet hoeft in te spannen. Dat is met het volgen van diëten en sportprogramma’s wel anders. De resultaten van de behandelingen zullen u zeker tevreden stemmen. U verliest zichtbaar vet en zult zich hierdoor stukken beter voelen. Voor de duizenden mensen die al behandeld zijn, is dat de investering zeker waard.

Resultaten

Ervaringen van onze klanten

Fijne en goed persoonlijke aandacht. Behandeling goed bevallen met prima resultaat. Ze nemen echt de tijd om alles goed uit te leggen. Fijn personeel en ik ben helemaal tevreden met het resultaat.

Natasha Bergmans

37 Jaar, Leeuwarden

Ik sport al vanaf mijn 16e drie keer per week in de sportschool en zwem twee maal per week, maar ik kreeg het vet op mijn taille niet weg. Ongeveer zes weken na CoolShaping is het al 80% minder.

Wilma de Vriesch

27 Jaar, Amsterdam

Eindelijk van die vervelende love handles af. Lukte me gewoonweg niet met sporten en dieten, ik werd er soms moedeloos van. Bedankt lieve mensen van MyShape. Ik ben tevreden met het resultaat.

Willem Ter AA

32 Jaar, Eindhoven

Eindelijk is die vervelende vetrol weg. Ik ben blij met het resultaat! Fijne kliniek met deskundig personeel die de tijd voor je nemen. Je wordt in de watten gelegd. Voor mij was het een keurig verzorgd totaalplaatje.

Mia Schuurmans

41 Jaar, Rotterdam

Na 3 behandelingen is het resultaat verbluffend! 
Het scheelt ruim een maat en ook mijn gewicht is een stuk lager, ik kan mijn bikini weer aan!

— Elise De Koning

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid