MyShape Ervaringen

De mening van de klant is belangrijk voor ons en voor u.

Net voor mijn benen de 6de behandeling achter de rug. Had al jaren last van agressieve cellulitis op benen,billen en buik. Mijn hemel wat heb ik elke keer een pijn gehad, fikse blauwe plekken na afloop.
Ik dacht dat mijn pijngrens niet zo laag was…..nou….ik vond het elke keer een marteling, maar wist ook dat het moest voor o.a. de doorbloeding en het oog wil ook wat.

Langzaamaan zie ik iets van verandering, het is rustiger geworden. En wie mooi wil zijn moet pijn lijden:).
Ondanks de pijn – die ik ervaar – heb ik tijdens de behandelingen zo ontzettend gelachen met de super lieve, vriendelijke dames die er alles aan doen om je te helpen om op een professionele manier resultaat te boeken en niet te vergeten Bjorn van de receptie die lekker op zijn eigen wijze zijn ‘toko’ runt.

Door de humor vergeet je heel even de pijn, althans dat ervaar ik. Ik ben blij deze kliniek te hebben gevonden en ga vol goede moed de komende 6 behandelingen tegemoet.

— Saskia

Ik sport al vanaf mijn 16e drie keer per week in de sportschool en zwem twee maal per week, maar ik kreeg het vet op mijn taille niet weg. Ongeveer zes weken na CoolShaping is het al 80% minder.

Wilma de Vriesch

27 Jaar, Amsterdam

Na 6 behandelingen (3 voor, 3 achter) voor mijn benen ondergaan ben ik helemaal tevreden. Met een BMI van 27 ben ik te zwaar, en de laatste jaren kreeg ik flink last van cellulite. Met de combinatie UltraSound en Tripolar zien ze er nu flink veel beter uit! Er is een aantal cm af, mijn dijen schuren nu niet meer maar vooral het verschil in knobbeligheid van de huid is enorm. Ik heb vooraf foto’s gemaakt, waardoor ik het verschil goed kan zien als ik het vergelijk met foto’s nu. De behandeling was heel pijnlijk, flinke blauwe plekken waar je even rekening mee moet houden met kledingkeuze, maar het resultaat was het me zeker waard. Ontvangst en kundigheid bij de behandeling waren ook steeds weer top!

— Bea

Ik heb onlangs een reeks behandelingen gehad bij jullie en het resultaat was minimaal. Ik wist dat er geen garantie was maar, toch heb ik het uitgeprobeerd. Toen ik belde over het resultaat hebben jullie mij toch uitgenodigd om mij na te laten kijken en te oordelen waarom ik geen resultaat heb gezien. Al snel bleek dat ik toch niet geschikt was vanwege mijn hardnekkige lipodeem. Toen heb ik een wat jullie noemen ”intensive” behandeling gekregen en wat bleek bij deze zag ik wel resultaat. Helaas deed deze behandeling zo’n pijn dat ik het niet fijn vind. De uitleg van MyShape Rotterdam is duidelijk en ik ben tevreden over het niet tevreden moet u zeker bellen en langskomen beleid. Voor mij is deze behandeling niks maar gezien de service en wat voor resultaat het kan bieden raad ik het toch aan (mits je overgevoelig bent). Groetjes Anita

— Anita

Eindelijk is die vervelende vetrol weg. Ik ben blij met het resultaat! Fijne kliniek met deskundig personeel die de tijd voor je nemen. Je wordt in de watten gelegd. Voor mij was het een keurig verzorgd totaalplaatje.

Mia Schuurmans

41 Jaar, Rotterdam

Heb nu 4 behandelingen gehad en ben 13 centimeter buikvet en lovehandles kwijt. super resultaat wel erg pijnlijk maar daar is overheen te komen. Mede doordat de dames zeer kundig zijn, en veel lachen en proberen je gerust te stellen. ik had alles al geprobeerd maar deze kostbare maar doeltreffende behandeling begint zijn vruchten af te werpen.

 

Mede dankzij miss Narisa en haar gekwalificeerd goed personeel plus de garantie van vetverlies is het vol te houden. MyShape bedankt.

 

— Anoniem

Super blij dat ik hier terecht ben gekomen. Na 6 behandelingen is mijn buik veel mooier en voel ik mij een stuk zelfverzekerder. Het personeel is heel vriendelijk en rustig, hierdoor voelde ik mij altijd prettig en ontspannen ook tijdens de soms pijnlijke behandeling.

— Anoniem

Ik kwam voor vet verlies, maar er wed huidverstrakking geadviseerd. Ze hadden gelijk! Mijn huid is nu prachtig. Ik ben erg tevreden. Ik wil nog wel een serie met behandelingen, maar moet even sparen.

— Anoniem

De man achter de receptie heeft mijn intake gedaan en heeft mijn ogen geopend. Slecht eten is een verslaving. Het is mij aangeleerd door familie en vrienden. Natuurlijk doen ze dat niet bewust. Maar een glas cola is gewoon vergif! Ik wil er goed uit zien en dus moet ik gezonde dingen eten en drinken. Hij heeft mijn ogen geopend bedankt man! Groetjes Frans

— Frans

  1. Neemt de tijd voor je en geeft persoonlijk advies..Ze weet waar ze het over heeft. Ik vind het een aanrader!!

    — Anoniem

Via Groupon heb ik behandelingen aangeschaft voor de UltraSound behandelingen. na een intake werd het advies gegeven om de UltraSound gecombineerd met de Tripolar behandeling (cellulite behandeling)
Ik heb nu 2 behandelingen ondergaan op mijn buik. Na de eerste behandeling heel veel blauwe plekken maar dat was al gezegd tijdens de intake. Wel ruim 3 cm kwijt. De tweede behandeling was wel gevoeliger dan de eerste keer, maar minder blauwe plekken dan de eerste keer.ook weer ruim 3 cm kwijt. Kortom het is niet geheel pijnloos, maar wel goed resultaat.Ook mijn vetpercentage is afgenomen.

— Marijke

Eindelijk van die vervelende love handles af. Lukte me gewoonweg niet met sporten en dieten, ik werd er soms moedeloos van. Bedankt lieve mensen van MyShape. Ik ben tevreden met het resultaat.

Willem Ter AA

32 Jaar, Eindhoven

Goedemorgen,

Woensdag 18 november had ik een intake bij u voor de CoolShaping . Helaas bleek deze behandeling niet geschikt en gaf u aan dat ik het geld terug kon vragen. Ik weet dat dit bij mij vriendin zeer netjes is verlopen en graag zou ik dat ook zo bij mij zien.

Verder wil ik u nog complimenteren met de handelswijze tijdens de intake.
Ik hoop in de toekomst alsnog gebruik te maken van uw diensten dankzij deze prettige ervaring. Met vriendelijke groet,

— Davey

6 behandelingen op mijn benen en lovehandels gehad.
Nu inmiddels ruim 10 weken verder en het resultaat mag er zeker wezen. Mijn benen zijn glad geen putten meer en schuren niet meer tegen elkaar aan. De huid is glad en lijkt weer zoals het vroeger was.
De behandeling zijn zeker niet pijnloos met de Tripolar en in het begin waren mijn benen bont en blauw maar waren telkens na een week weer hersteld.
Super lieve mensen die de behandeling uitvoeren en nette en lieve ontvangst bij de receptie.

— Anoniem

Wat een pijnlijke ervaring (bont en blauw ) maar goed dan zie je wel dat er iets gebeurd! Wat een resultaat ! Ik dacht na de eerste behandeling ik ga niet meer terug. Maar na het resultaat te hebben gezien ben ik verslaafd aan de behandelingen. De Amerikaanse dame die mij helpt is echt een vakvrouw en weet wat zij doet. Afspraken maken gaat makkelijk en de uitleg is zeer voldoende. Kan niet wachten tot de volgende afspraak. Groetjes Nadia

— Nadia

Omdat ik op zoek was naar een behandeling tegen cellulite kwam ik terecht bij MyShape. Hier heb ik al een aantal Tripolar behandelingen gehad. Mijn doel is niet om in gewicht af te vallen maar alleen om de cellulite weg te krijgen (ook slanke mensen kunnen cellulite hebben). Na 4 behandelingen begon ik het resultaat te zien. Het is zeker nog niet weg, maar het wordt wel minder. En ja het doet echt pijn.. Maar hoe ging dat gezegde ook alweer? wie mooi wilt zijn.. Gelukkig wordt dat gecompenseerd met ontzettend vriendelijke medewerkers die je zoveel mogelijk op je gemak proberen te stellen.

 

— Anoniem

Fijne en goed persoonlijke aandacht. Behandeling goed bevallen met prima resultaat. Ze nemen echt de tijd om alles goed uit te leggen. Fijn personeel en ik ben helemaal tevreden met het resultaat.
Natasha Bergmans

37 Jaar, Leeuwarden

Beste MyShape Rotterdam. Ja ja het resultaat was amazing maar, de pijn AUW! Het was erg gevoelig ik had cellulitis en ophopingen van vet.. Jaren was ik hiermee bezig om het weg te krijgen maar, helaas helaas helaas het lukt niet. Tot ik bij MyShape Rotterdam terecht kwam. Nogmaals het was gevoelig en geen pretje maar het resultaat was echt om zo gelukkig van te worden. Ik zeg even op je tanden bijten en het proberen echt de moeite waard! Btw mijn complimenten voor de dames de behandelaars en de receptie jongen. Wat een schatje is dat hihi.

— Bart

Ben zeer tevreden. Heb nu 3 behandelingen gehad, je ziet direct resultaat.
Personeel is professioneel en zeer klantgericht. Daarnaast zijn zij erg vriendelijk en alles wordt netjes stap voor stap uitgelegd. Ik kan niet wachten tot mijn volgende behandeling!!
— Leen

Na 6 sessies UltraSound en Tripolar RF behandelingen 12 cm kwijt op m’n buik. Ongelofelijk. De Tripolar behandelingen zijn pijnlijk zoals ze in het begin verteld hebben. Maar het is de moeite waard geweest. Laat de zomer maar komen. Ik voel me weer heel happy met m’n figuur. En het personeel is ontzettend vriendelijk en lief. Dus dames die cellulitis en vet kwijt willen twijfel niet maar maak een afspraak.

— Anoniem

Na 3 behandelingen is het resultaat verbluffend! 
Het scheelt ruim een maat en ook mijn gewicht is een stuk lager, ik kan mijn bikini weer aan!

— Elise De Koning

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid