Beautiful Identity UltraSound

UltraSound zorgt voor geluidsgolven die onderhuidse
bolletjes (cellen) kapot trillen

Beautiful Identity UltraSound

UltraSound zorgt voor geluidsgolven die onderhuidse bolletjes (cellen) kapot trillen. Hierdoor zal de inhoud, de triglyceriden, vrijkomen in het omringende weefsel. Daar worden ze afgebroken tot glycerol. Dit wordt vervolgens via de lever volgens de normale lichaamsmechanismen verwerkt en afgevoerd.
In een persoonlijk gesprek worden de procedure, de voordelen en het te verwachten resultaat besproken. U kunt al uw vragen voorleggen en daarna krijgt u een verantwoord advies dat is afgestemd op uw lichaamscontour en huidstructuur. Vervolgens kunt u een weloverwogen beslissing nemen om snel, gericht en gezond vet te verliezen.

De gehele behandeling bestaat uit de volgende drie onderdelen:

1. Intakegesprek
2. Behandeling met de Beautiful Identity UltraSound
3. Afvoeren van vet- en afvalstoffen op natuurlijke wijze

Hoe verloopt de behandeling?

1. Het intakegesprek

De behandelende consulent zal het intakegesprek met u afnemen. Daarbij kunt u aangeven wat de probleemgebieden zijn. De consulent zal vervolgens bepalen of de behandeling zinvol is, en of het de gewenste resultaten zal opleveren.

Een behandeling kan niet plaatsvinden als u zwanger bent of als u een pacemaker draagt. Een behandeling met de Beautiful Identity UltraSound is daarnaast niet aan te bevelen bij hartproblemen of vasculaire stoornissen.

2. Behandeling met de Beautiful Identity UltraSound

Voordat de behandeling begint, worden er een aantal metingen ter referentie gedaan (gewicht, omvang, lengte en vetpercentage). Het probleemgebied of -gebieden worden gemarkeerd. Vervolgens kunt u plaats nemen op de behandeltafel. U kunt de behandeling het best vergelijken met de uitvoering van een echo bij zwangere vrouwen.

Verdere verloop:
Er zal eerst contactgel worden aangebracht om het contact tussen uw lichaam en de Beautiful Identity UltraSound zo optimaal en effectief mogelijk te maken. Vervolgens wordt het apparaat aangezet en zal de Beautiful Identity UltraSound het werk doen, terwijl u ontspannen op de behandeltafel ligt.

De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal te behandelen zones.

3. Afvoeren van vet- en afvalstoffen op natuurlijke wijze

U wilt natuurlijk het beste resultaat uit uw Beautiful Identity behandeling halen.
De behandeling is geslaagd als de vetten en overige inhoudsstoffen die uit de kapotte cellen zijn vrijgekomen door het eigen lichaamssysteem worden afgevoerd.

Met de inname van extra eiwitten kunt u dit proces positief beïnvloeden. Daarnaast draagt een negatieve caloriebalans bij aan een goed resultaat. Door onderstaande tips op te volgen optimaliseert u het eindresultaat.

Gebruik extra eiwitten
Het gebruiken van extra eiwitten komt het resultaat ten goede. Het afgebroken vet wordt dan optimaal afgevoerd. Om verantwoord eiwitten te gebruiken kunt u onze speciaal samengestelde eiwitshakes aanschaffen. Deze eiwitshakes hebben een hoog eiwitgehalte (93%) en bevatten geen koolhydraten.

Start een gezonde levensstijl
Dit betekent goede voeding, kleine porties, voldoende lichaamsbeweging en minimaal twee liter water per dag. U zult een totaal gevoel van ‘well being’ ervaren en dit ook uitstralen.

Resultatenrapport

We hebben de resultaten bijgehouden van 5232 behandelingen met UltraSound. Hieruit blijkt dat men bij drie behandelingen meer dan 4,5 cm verliest in de taille, boven- en onderbuik. Lees hier het volledige rapport.

Resultaten UltraSound behandelingen

CM verlies in taille, boven- en onderbuik

Beautiful Identity UltraSound

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou op voor een gratis intakeWij doen een korte intake op basis van enkele korte vragen om te zien of u geschikt bent voor onze behandelingen.

Weekaanbiedingen

Informeer naar onze speciale weekaanbiedingen

Tarieven UltraSound + Tripolar Treatment

Investeer in uzelf met een UltraSound + Tripolar behandeling, vanaf € 87 kunt u een behandeling ondergaan. Hoe groter het te behandelen gebied, hoe groter de investering zal zijn. Wanneer u drie behandelingen neemt, legt u een goede basis voor het gewenste resultaat.

€  345

Investering per behandeling*

746

Investering per 3 behandelingen*

Tarieven UltraSound Niveau 3

Behandeling met de Beautiful Identity UltraSound NIVEAU 3 methode UltraSound zorgt voor geluidsgolven die onderhuidse bolletjes zowel voor als achter de spieren (cellen) kapot trillen. Anders dan de voorgaande UltraSound behandelingen werkt dit niveau nog doordringender! Hierdoor zal de inhoud voor en achter de spiergroepen vet cellen voorgoed vernietigen. De afgebroken vet cellen worden vervolgens via de lever volgens normale lichaamsmechanismen verwerkt en afgevoerd.

€  125

Investering per behandeling*

Tarieven UltraSound Niveau 5

Behandeling met de Beautiful Identity UltraSound NIVEAU 5 methode UltraSound zorgt voor geluidsgolven die onderhuidse bolletjes zowel voor als achter de spieren (cellen) kapot trillen. Anders dan de voorgaande UltraSound behandelingen werkt dit niveau nog doordringender! Hierdoor zal de inhoud voor en achter de spiergroepen vet cellen voorgoed vernietigen. De afgebroken vet cellen worden vervolgens via de lever volgens normale lichaamsmechanismen verwerkt en afgevoerd.

€  195

Investering per behandeling*

Tarieven Intensive UltraSound Short Therapy

De UltraSound Short Therapy is een behandeling van een korte tijdsduur van ongeveer 15 minuten per behandeling.

€  99

1 behandeling

295

2 behandelingen

€  545

6 behanelingen

775

8 behandelingen

* Afzonderlijke zones: buik volledig, mannen borsten, dijbenen binnen, Love handles, armen en billen (Prijs investering is per zone)

De prijzen liggen bij Beautiful Identity aanmerkelijk lager dan die voor een liposuctie. Een groot voordeel is ook dat u zich daarvoor niet hoeft in te spannen. Dat is met het volgen van diëten en sportprogramma’s wel anders. De resultaten van de behandelingen zullen u zeker tevreden stemmen. U verliest zichtbaar vet en zult zich hierdoor stukken beter voelen. Voor de duizenden mensen die al behandeld zijn, is dat de investering zeker waard.

Na 3 behandelingen is het resultaat verbluffend! 
Het scheelt ruim een maat en ook mijn gewicht is een stuk lager, ik kan mijn bikini weer aan!

— Elise De Koning

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid