Beautiful Identity Laser Ontharing

Heb je last van ongewenst of overmatige haargroei?

Veel vrouwen (maar ook zeker mannen) storen zich aan (ongewenste of overmatige) haargroei op het lichaam of in het gezicht. Het regelmatig scheren, epileren of harsen kan zorgen voor huidirritaties, ingegroeide haartjes, stoppels en kost bovendien veel tijd.

Een oplossing hiervoor kan de Laserontharing zijn. Laserontharing wordt ook wel permanente laserontharing genoemd, maar helaas is er geen garantie dat er helemaal geen haartjes meer terugkomen. We gaan uit van ongeveer 80% vermindering in haargroei.

Dat is nog altijd meer dan met andere ontharingsapparatuur te behalen is. Wat overblijft zijn meestal hele dunne haartjes die niet gezien worden door de laser. Gelukkig zijn deze haartjes zo zacht en dun dat ze meestal niet als storend worden ervaren.

%

Gemiddelde vermindering in haargroei

Beautiful Identity Laserontharing, hoe het werkt.

Tijdens de behandeling koelen we de huid die we behandelen met koude lucht om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. De laser geeft een lichtbundel af met een bepaalde golflengte.Het licht van de laser wordt door het pigment omgezet in warmte waardoor het haarzakje vernietigd wordt. De haren waarvan de haarzakjes nog niet zijn vernietigd groeien terug en worden tijdens een volgende laserbehandeling opnieuw belicht. Omdat de golflengte reageert op pigment in het haartje kunnen donkere haren het meest effectief behandeld worden. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. U kunt vlak na de behandeling wel enige tijd warmte in de huid voelen, u mag de huid koelen als u dat prettig vindt.

Laserontharing,
ook voor jou de oplossing?

Gemiddeld zijn er slechts zes behandelingen nodig om de beharing voor meerdere jaren te verwijderen. Bij elke behandeling worden de haarzakjes vernietigd doordat de laser de kleur van de wortel “ziet” en deze door de warmte van de laserstraal vernietigt.

De haren waarvan de wortels nog niet zijn vernietigd groeien terug en worden tijdens een volgende laserbehandeling opnieuw behandeld.

Haren groeien in verschillende fasen en daarom moet de behandeling met tussenpozen van ongeveer 6 weken uitgevoerd worden. Door de behandeling steeds na een aantal weken te herhalen bereiken we het meest optimale resultaat en kunt u genieten van een prachtige gladde huid.

Beautiful Identity Laser Ontharing

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou op voor een gratis intakeWij doen een korte intake op basis van enkele korte vragen om te zien of u geschikt bent voor onze behandelingen.

Weekaanbiedingen

Informeer naar onze speciale weekaanbiedingen

Na 3 behandelingen is het resultaat verbluffend! 
Het scheelt ruim een maat en ook mijn gewicht is een stuk lager, ik kan mijn bikini weer aan!

— Elise De Koning

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid