Beautiful Identity UltraLight

UltraLight Therapy gebruikt de kracht van de cold lasertechniek

Doeltreffend en Snel

Beautiful Identity UltraLight Therapy (WULT) gebruikt de kracht van de cold lasertechniek. De diodelaser (golflengte van 635nm- 650nm) laat de overtollige onderhuidse vetcellen verdwijnen. Onderhuids vet (subcutane) bevindt zich direct boven de skeletspieren en onder de huid. De oppervlakkige plaatsing van de diodelaser zorgt voor een goede penetratiediepte van de laserenergie.

Veilig en zonder bijwerkingen

Beautiful Identity UltraLight Therapy is de eerste niet-invasieve body contouring behandeling om overtollig vet effectief te verwijderen zonder de negatieve bijwerkingen van chirurgische ingrepen. Anders dan andere lasertechnieken ontstaat er geen warmte zodat de behandeling volkomen veilig is.

De cold lasertechnologie waarvan gebruik wordt gemaakt, bereikt alleen de cellulaire inhoud van de vetcellen. De haarvaten en andere cellen in de interstitiële ruimte blijven in tact.

Alternatief voor
chirurgische ingrepen

De Beautiful Identity UltraLight Therapy met de cold laser biedt cliënten een veiliger alternatief voor chirurgische ingrepen die kunnen leiden tot blauwe plekken, zwelling en schade aan andere weefsels. Het is daarnaast niet nodig compressiekleding of verband te dragen na de behandeling.

Hoe werkt de methode precies?

De vrijgave van de vetcelinhoud is het resultaat van de verstoring van het membraan van de cel. Deze membraanverstoring, een zogenaamde tijdelijke porie, is het resultaat van low-level laser stimulatie. Binnen enkele minuten behandeling met de low laserbelichting, gaan vetcellen tijdelijk poriën ontwikkelen. Deze porie zal ervoor zorgen dat de inhoud van de cel in de extracellulaire ruimte wordt opgenomen. Zodra de inhoud van de vetcellen is geleegd, worden ze losgelaten in de interstitiële ruimte. Het lichaam voert ze vervolgens af tijdens het normale proces van ontgifting.

Beautiful Identity UltraLight

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou op voor een gratis intake. Wij doen een korte intake op basis van enkele korte vragen om te zien of u geschikt bent voor onze behandelingen.

Weekaanbiedingen

Informeer naar onze speciale weekaanbiedingen

Tarieven

Er worden meerdere zones (tenminste 2) in een keer behandeld.
Deze behandeling duurt 40 minuten.

€  129 per zone

De prijzen liggen bij Beautiful Identity aanmerkelijk lager dan die voor een liposuctie. Een groot voordeel is ook dat u zich daarvoor niet hoeft in te spannen. Dat is met het volgen van diëten en sportprogramma’s wel anders. De resultaten van de behandelingen zullen u zeker tevreden stemmen. U verliest zichtbaar vet en zult zich hierdoor stukken beter voelen. Voor de duizenden mensen die al behandeld zijn, is dat de investering zeker waard.

Na 3 behandelingen is het resultaat verbluffend! 
Het scheelt ruim een maat en ook mijn gewicht is een stuk lager, ik kan mijn bikini weer aan!

— Elise De Koning

Contact

Beautiful Identity Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 06 - 397 124 50

KvK nr.: 90747844
BTW nr.: NL865438572B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 18:00 u

Zaterdag:
10:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid