Cryolipolyse is de methode die door MyShape Rotterdam¬†wordt gebruikt om je lichaam te “stylen”. Simpel gezegd gaat het om het bevriezen van vetcellen. Op plaatsen waar je vet wilt verliezen wordt een element geplaatst. Vervolgens wordt de temperatuur naar het vriespunt gebracht. De vetcellen die zich binnen het element bevinden zullen bevriezen en vervolgens afbreken. Deze vetcellen zullen dan niet meer terug kunnen komen (hetgeen iets anders is dan dat zich daar weer nieuwe kunnen vestigen). Deze methode is niet zo zeer geschikt om af te vallen (veel gewicht verliezen) maar meer om je lichaam te stylen.

Feiten.

Leuk, zul je zeggen, maar wat is daar nou waar van ( als het √ľberhaupt al waar is!). Om aan te tonen dat deze methode doet wat hij zegt kan ten eerste gewezen worden op het wetenschappelijk onderzoek dat daarnaar gedaan is. Uit het onderzoek en de gedane metingen blijkt dat na de behandeling er tussen de 22 en 26% minder vet aanwezig is op de plaats waar de behandeling heeft plaatsgevonden.

Op de tweede plaatst kan gewogen worden op het feit dat gedurende de periode dat MyShape Rotterdam deze behandelingen uitvoert deze behandelingen ook succesvol zijn. Er wordt op een objectieve wijze gemeten voor- en na iedere behandeling waardoor data beschikbaar komt die de stelling kan onderbouwen. De methode met Cryolipolyse helpt dus daadwerkelijk.

Waar wordt het voor gebruikt.

De Cryolipolyse methode blijkt uitermate goed geschikt om plaatselijk af te vallen d.w.z. om plaatselijk vet te verliezen. Natuurlijk verlies je ook gewicht als je vet verliest gedurende of na de behandeling maar dit is niet de hoofdreden. Hoofdreden bij de Cryolipolyse behandeling is om het lichaam te stylen. Ligt het vet meer om je buik gebied dan zal de behandeling worden ingezet om buikvet te bevriezen en daardoor buikvet te verliezen. Zoals al eerder gezegd, is

Cryolipolyse een kwestie van vet bevriezen. We kunnen er allerlei prachtige en technische termen voor naar voren halen maar het blijft bij het zelfde: het gaat om vet bevriezen. Gaat het bij jou om de zgn. zadeltassen dan zal de behandeling daar ingezet worden. Het gaat om het shapen (van CoolShaping ) van je lichaam.

Andere behandelingen.

Cryolipolyse behandelingen (door MyShape Rotterdam: CoolShaping genoemd) worden door MyShape Rotterdam al meer dan drie jaren gegeven; MyShape Rotterdam was een van de eerste die deze behandeling met veel succes is gaan toe passen. 

Een cryolipolyse behandeling is niet hetzelfde als bijvoorbeeld de UltraSound behandeling (welke overigens ook met veel succes wordt toegepast), de UltraLight behandeling of de Tripolar behandeling. Bij de UltraSound behandeling wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven die er voor zorgen dat de vetcellen imploderen waardoor je deze kwijt raakt. De UltraLight behandeling zorgt met de zgn. cold laser stralen dat je vetcellen kwijt raakt. De Tripolar behandeling zorgt er voor dat je je cellulite kwijtraakt.

Contact

MyShape Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 010 - 341 155 9

KvK nr.: 55568343
BTW nr.: NL851767448B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 12:00 u
13:00 - 17:00 u
18:00 - 20:00 u

Zaterdag:
10:00 - 12:00 u & 13:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. myshaperotterdam.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid